Hilda Groothuis: +31617027170
Wouter Klapwijk: +31683668230

Over ons

Proventie is in 2016 tot stand gekomen vanuit een samenwerkingsverband tussen Wouter Klapwijk en Hilda Groothuis. Inmiddels is Proventie uitgegroeid tot een landelijke organisatie met diensten zoals Register Bedrijfsmaatschappelijk Werk, Opvang en Nazorg, Workshops en Vertrouwenspersonen. Proventie bestaat uit een kernteam van vaste medewerkers en een flexibele schil met verschillende deskundigen en specialisten.

Hilda Groothuis
> >

Hilda Groothuis

Directeur

Van origine ben ik een geboren en getogen Groningse, een echte Stadjer. Tegenwoordig woon ik in Arnhem. Als uitvoerend werker heb ik een brede werkervaring onder andere in de forensische psychiatrie. Aansluitend ben ik als Bedrijfsmaatschappelijk Werker gaan werken voor diverse onderdelen bij de Rijksoverheid. Als directeur vind ik het in het kader van deskundigheid en professionaliteit belangrijk dat wij als organisatie aandacht hebben én blijven houden voor de verdere ontwikkelingen, vernieuwingen en verdieping bij onze professionals. Vanuit mijn rol bij Proventie ben ik inhoudelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast ben ik betrokken bij de dagelijkse uitvoering van onze diensten.

Wouter Klapwijk
> >

Wouter Klapwijk

Directeur

Na een carrière als topsporter in het volleybal was ik enkele jaren werkzaam binnen de forensische gezondheidszorg. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in het Register Bedrijfsmaatschappelijk Werk en ben samen met Hilda gestart met Proventie. Primair houd ik mij bezig met de ontwikkeling en groeiambities van Proventie in een markt die steeds in beweging is. Daarom blijf ik samen met nieuwe en bestaande klanten in gesprek om te kijken wat wij (nog meer) voor hen kunnen betekenen. Ook houd ik mij bezig met de ontwikkeling en aansturing van onze landelijke providerboog. Daarnaast blijf ik inhoudelijk verbonden met de uitvoering van onze dienstverlening.

We helpen u graag verder!

Samen werken aan gezondheid en het voorkomen van verzuim.