Hilda Groothuis: +31617027170
Wouter Klapwijk: +31683668230

Diensten

Blok 1 image

Register Bedrijfsmaatschappelijk Werk

Bij Proventie krijgt u kwaliteit. Onze professionals voeren de titel Register Bedrijfsmaatschappelijk Werk. Dat betekent dat ze in het bezit zijn van een Bachelor Social Work in combinatie met een aanvullende geaccrediteerde Post HBO opleiding Bedrijfsmaatschappelijk Werk. Proventie staat hiermee garant voor kwaliteit en ontwikkeling binnen de beroepsgroep.

Voor meer informatie over onze doelgerichte werkwijze kijk naar ons stappenplan onder proventieve aanpak.

Opvang en Nazorg

Wettelijk is bepaald dat (ex. Art 7:658 BW) de werkgever verplicht is om voor adequate opvang te zorgen na een overval, ongeval of geweldsituatie binnen het werk.

Als medewerkers ingrijpende situaties meemaken op het werk kan dit uitval tot gevolg hebben. Met goede opvang en begeleiding kan dit voorkomen worden. Proventie heeft ruime en specialistische ervaring met Opvang en Nazorg binnen de Rijksoverheid, de beveiligingsbranche en de zorgsector.

Bij ons kunt u gebruik maken van een dienstenpakket op maat. Voor onze vaste opdrachtgevers hebben wij een speciaal noodnummer (24/7).

Blok 2 image
Blok 1 image

Workshops

Bij Proventie ontvangt u diverse Workshops die gericht zijn op specifieke vraagstukken binnen organisaties. Hierbij kan gedacht worden aan vitaliteit, leefstijl, balans tussen werk en privé en het herkennen van en omgaan met stress. We gaan graag in gesprek over een aanbod op maat.

 

Vertrouwenspersonen

Proventie levert ervaren geregistreerde Vertrouwenspersonen Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit. De vertrouwenspersonen van Proventie houden zich in hoofdzaak bezig met het opvangen van werknemers, het geven van voorlichting en training binnen een organisatie. Tevens houdt Proventie zich bezig met het adviseren van het beleid op gebied van PSA aan bestuur en management.

Blok 2 image

We helpen u graag verder!

Samen werken aan gezondheid en het voorkomen van verzuim.

Neem contact op